Clinica TA de profesioniști!

Impladent implant dentar implant dentar bucuresti

Sinus Lift – Implant dentar – Stomatologie Unirii

Din pacate cand pierdem un dinte, osul care candva il sustinea se atrofiaza si pierde din volum.

Nu e posibil inserarea implanturilor dentare unde nu este suficient volum osos care poate sa sustina implanturile.

Pentru a mari volumul osos la nivelul maxilarului se efecteaza tratamentul de ‘sinus lifting’ cu ajutorul biomaterialelor.

sinus lift

Dorim sa raspundem intrebarilor celor mai frecvente legate de sinus lifting pe care ni le adreseaza pacientii nostri.

Ce este operatiunea de „Sinus Lift”?

Operatiunea de “sinus lift” este un tratament de rutina indolor care se efectueaza cu anestezie locala. Inaintea interventiei este necesara efectuarea unei tomografii computerizate pentru evaluarea in cele mai mici detalii a formei si volumului sinusului.

In Clinica noastra procentul de succes pentru acest tip de interventie este de 97% si implanturile dentare inserate in acest tip de os creat cu ajutorul biomaterialelor are aceeasi durata ca si osul deja existent. Tratamentul incepe cu incizia la nivelul mucoasei gingivale, creare un orificiu de acces la nivelul sinusului, deplasarea membranei sinusale si introducerea de biomateriale.

Implant dentar

Implanturile pot sa fie inserate in aceeasi sedinta de ‘sinus lifting’ sau la distanta de 6-9 luni dupa aceasta interventie, totul in functie de dimensiunea crestei osoase.

Contact Clinica Impladent

    Vedeti lista de preturi, sau ne puteti contacta pentru a stabili o consultatie gratuita – Clinica implant dentar Impladent