Clinica TA de profesioniști!

Impladent implant dentar implant dentar bucuresti

Servicii stomatologice in rate

Albirea dintilor cu lampa Philips Zoom

Dorești cele mai bune implanturi sau cele mai frumoase fațete ceramice? Cu cardul STAR poți să plătești totul în 6 RATE fără dobândă.

CLINICA IMPLADENT este partener al Băncii Transilvania și vă oferă posibilitatea de a plăti în rate tratamentele stomatologice complexe.

Clinica Impladent iti ofera posibilitatea de a plati in rate tratamentele stomatologice complexe. Poti avea dantura perfecta multumita cardului de credit de la Banca Transilvania si creditului TBI Bank. 

Cele mai multe persoane amana mersul la stomatolog din cauza costurilor, care de cele mai multe ori pot fi ridicate, mai ales cand ne referim la implanturi dentare sau fatete. Sanatatea trebuie pusa pe primul loc, de aceea acum ai ocazia de a plati in rate pentru a te bucura de o dantura frumoasa si sanatoasa. 

Pretul serviciilor nu se modifica: vei plati acelasi cost final, intr-un anumit numar de rate, asa ca ai toate motivele sa nu mai amani vizita la medicul stomatolog. 

Cum procedezi? Vii la Clinica Impladent si soliciti cardul de credit de la Banca Transilvania sau creditul de la TBI Bank. Vei completa un formular special, iar noi ne ocupam de transmiterea datelor catre ofiterul de credit. Dupa aprobare, vei fi contactat pentru semnarea documentelor si obtinerea sumei dorite, iar apoi te vei programa pentru a incepe lucrarile dentare. Simplu, rapid si eficient! 

Alege cardul de credit ce ti se potriveste cel mai bine! La Impladent poti opta pentru Star BT sau pentru creditul de la TBI BANK. 

STAR BT – 6 RATE CU DOBANDA 0% prin Banca Transilvania

Folosind cardul de credit de la Banca Transilvania, prin programul Star BT beneficiezi de 6 rate fara dobanda. Sunt incluse in program cardurile de credit MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici, Visa Gold, Visa Gold BT-Rotary si Visa Platinum. Cu StarBT ai numai avantaje: Poti plati in 6 RATE fara dobanda sau integral Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure. Afla mai multe despre programul Star BT pe www.starbt.ro

Servicii și tratamente stomatologice cu plata în rate

Pe lângă teama de stomatolog, partea financiară reprezintă un alt motiv pentru care mulți oameni amână controalele și tratamentele stomatologice. Pentru că suntem conștienți că sunt multe persoane care și-ar dori să-și rezolve problemele stomatologice, însă amână din cauza aspectului financiar, ne-am gândit cum am putea să-i ajutăm și astfel am creat planul de finanțare în rate.

Da, acum poți beneficia de tratamente stomatologice de calitate, cu plata în rate prin programul: Star BT – 6 RATE DOBANDA 0% prin Banca Transilvania

Cum se procedează?

 • Completati direct la noi in Clinica Impladent formularul de solicitare a cardului Star BT – Banca Transilvania.
 • Noi transmitem toate documentele unui ofițer de credit în vederea obținerii unui card de credit.
 • Vei fi programat la Banca Transilvania pentru semnarea documentelor.
 • Dupa obținerea cardului de credit, vii la noi la Clinică și vei putea începe tratamentele stomatologice.

Simplu nu? În plus, vrem să știi de la început că prețul serviciului va fi același chiar dacă plata va fi în eșalonată în rate.

Avantaje credit TBI Bank 

Alegand creditul Standard de la TBI Bank, te vei bucura de numeroase avantaje: 

 • aprobare rapid 
 • minim de documente
 • nu trebuie sa justifici necesitatea finantarii
 • vei primi banii in contul personal, indiferent de banca la care este deschis 
 • de credit pot beneficia si pensionarii pe caz de boala 
 • ai la dispozitie doua optiuni pentru achitarea comisionului de analiza: din surse proprii sau din creditul acordat. 

Nu mai amana vizita la stomatolog din cauza banilor! Programeaza-te cat mai repede la Clinica Impladent si beneficiaza de serviciile stomatologice si finantarea in rate ce ti se potrivesc cel mai bine!

De ce să alegi plata în rate?

Indiferent că statutul tău este de salariat, pensionar sau liber profesionist, mereu vei găsi în clinica noastră un adevărat prieten. Partea financiară poate reprezenta o provocare într-adevăr, mai ales dacă ai nevoie de tratamente complicate sau de intervenții multiple.

Contact Clinica Impladent

  Sunt de acord cu Termenii, conditiile si Politica de Confidentialitate

  Vedeti lista de preturi, sau ne puteti contacta pentru a stabili o consultatie gratuita – Clinica dentara Impladent