Clinica TA de profesioniști!

Impladent implant dentar implant dentar bucuresti

Promotii Clinica Dentara Impladent

Albirea dintilor cu lampa Philips Zoom

Dorești cele mai bune implanturi sau cele mai frumoase fațete ceramice? Cu cardul STAR poți să plătești totul în 6 RATE fără dobândă.

CLINICA IMPLADENT este partener al Băncii Transilvania și vă oferă posibilitatea de a plăti în rate tratamentele stomatologice complexe.

Star BT – 6 RATE DOBANDA 0% prin Banca Transilvania

Folosind cardul de credit de la Banca Transilvania, prin programul Star BT beneficiezi de 6 rate fara dobanda. Sunt incluse in program cardurile de credit MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici, Visa Gold, Visa Gold BT-Rotary si Visa Platinum. Cu StarBT ai numai avantaje: Poti plati in 6 RATE fara dobanda sau integral Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure. Afla mai multe despre programul Star BT pe www.starbt.ro

Servicii și tratamente stomatologice cu plata în rate

Pe lângă teama de stomatolog, partea financiară reprezintă un alt motiv pentru care mulți oameni amână controalele și tratamentele stomatologice. Pentru că suntem conștienți că sunt multe persoane care și-ar dori să-și rezolve problemele stomatologice, însă amână din cauza aspectului financiar, ne-am gândit cum am putea să-i ajutăm și astfel am creat planul de finanțare în rate.

Da, acum poți beneficia de tratamente stomatologice de calitate, cu plata în rate prin programul: Star BT – 6 RATE DOBANDA 0% prin Banca Transilvania

Cum se procedează?

  • Completati direct la noi in Clinica Impladent formularul de solicitare a cardului Star BT – Banca Transilvania.
  • Noi transmitem toate documentele unui ofițer de credit în vederea obținerii unui card de credit.
  • Vei fi programat la Banca Transilvania pentru semnarea documentelor.
  • Dupa obținerea cardului de credit, vii la noi la Clinică și vei putea începe tratamentele stomatologice.

Simplu nu? În plus, vrem să știi de la început că prețul serviciului va fi același chiar dacă plata va fi în eșalonată în rate.

De ce să alegi plata în rate?

Indiferent că statutul tău este de salariat, pensionar sau liber profesionist, mereu vei găsi în clinica noastră un adevărat prieten. Partea financiară poate reprezenta o provocare într-adevăr, mai ales dacă ai nevoie de tratamente complicate sau de intervenții multiple.

Contact Clinica Impladent

    Vedeti lista de preturi, sau ne puteti contacta pentru a stabili o consultatie gratuita – Clinica dentara Impladent