Clinica TA de profesioniști!

Impladent implant dentar implant dentar bucuresti

Odontologie – Stomatologie Unirii – Impladent

Ce inseamna termenul de Odontologie?

odontologie impladent Odontologia este segmentul cel mai uzual din stomatologie. El se referă la tratarea leziunilor dentare vizibile prin obturarea proceselor carioase. Mai pe înţelesul tuturor cu plombarea cariilor.

Pentru mulţi dintre noi formarea cariilor nu este o enigmă. Cel puţin aşa credem. Cu siguranţă vă spunem că încă mii de cercetători îşi dispută propriile idei şi teorii cu privire la acest fenomen.
odontologie stomatologie unirii Ce este cu siguranţă unanim cunoscut este că dinţii nu se vindecă de carii. Cel puţin, nu încă. Ei pot fi trataţi şi refăcuţi morfologic şi estetic cu ajutorul materialelor de obturaţie (plombelor). Aceste obturaţii pot fi provizorii, de durată medie şi de lungă durată (aşa numitele plombe definitive). Ne vom referi doar la cele de lungă durată.

Obturaţiile fotopolimerizabile

Obturaţiile de noua generaţie sunt obturaţiile fotopolimerizabile. Ele refac structural, morfologic şi estetic dinţii afectaţi.
Deşi intrat în controversele specialiştilor, obturaţiile de amalgam sunt folosite şi acum cu succes la refacerea dinţilor posteriori. Ele sunt numite popular plombe de metal sau de argint. Dezavantajul net al acestora este lipsa de estetică.

Vedeti lista de preturi, sau contactati-ne pentru a stabili o consultatie gratuita

Contact Clinica Impladent

    Sunt de acord cu Termenii, conditiile si Politica de Confidentialitate