Slider

Clinica TA de profesioniști!

impladentimpladentimpladent

Estetica dentara

estetica dentara albirea dintilor

ALBIREA DINTILOR

Albirea dintilor este indicată la toţi pacienţii indiferent de sex, alimentaţie, afecţiuni generale etc. cu vârste cuprinse între 18 şi 65 ani.
Fumătorii care în timp şi-au colorat dinţii, pot folosi albirea dintilor pentru readucerea lor la culoarea naturală.
Persoanele cu fluoroză dentară (pete maronii şi albe pe dinţi), care s-a manifestat încă de la eruperea dinţilor definitivi, pot albi dinţii pe o perioadă mai lungă.
Persoanele cu pete de tetraciclina (coloraţie brun închisă a dinţilor sub forma de pete aparută la erupţia dinţilor definitivi), vor avea nevoie de un tratament de până la 6-9 luni de albire a dinţilor. Tratamentul nu trebuie să fie continuu ci se pot face pauze de săptămâni între ele. Rezultatul final este spectaculos!

Contraindicaţii:

  • Femeile gravide sau cele care alăptează. Nu există informaţii că afectează, dar nici nu s-au facut teste pe aceste persoane.
  • Copiii până la vârsta de 14 ani.
  • Persoane care au numai restaurări protetice în zona frontală şi laterală.
  • Nu se albesc molarii de minte.
  • Persoanele care au afecţiuni active (carii, gangrene, canale deschise, dinţi mobili, etc.) trebuie să consulte înainte medicul stomatolog şi să rezolve în faza provizorie aceste
    afecţiuni (adică: extracţii, tratamente pe canale cu sigilarea lor, obturaţii cu pansamente provizorii etc.)

ATENŢIE!

Există un procent de 5% în întreaga lume, care nu răspund la nici un tratament de albire a dintilor, indiferent de modalitate, produs sau brand. Dacă după 4 zile de tratament nu observaţi nici o diferenţă, înseamnă ca faceţi parte dintre aceştia.
Dacă apare o uşoară sensibilitate dentară în timpul tratamentului sau după îndepărtarea gutierelor (în cazul folosirii acestora), aceasta este normală la pacienţii cu dinţii mai sensibili, cauza fiind deshidratarea uşoară a dinţilor. După rehidratare însă (cu salivă, după indepartarea gutierelor), aceasta dispare în maxim 24 ore.

Estetica dentara – Clinica Stomatologica Impladent

  • Tratamente de albire a dintilor;
  • Faţetări ceramice şi de compozit; Refacerea protetică din porţelan dentar a dinţilor frontali distruşi de carii sau fracturi; Metode moderne de cosmetică dentară; Tatuaje şi bijuterii dentare.

Contact Impladent