Clinica TA de profesioniști!

Impladent implant dentar implant dentar bucuresti

Consultatie stomatologica

consultatie stomatologica La prima vizită în Clinica Impladent, pacienţilor li se întocmesc fişe de anamneză. Fișă cu întrebări generale, sociale şi de interes medical.
La aceasta se ataşează foaia de tratament unde medicul curant completează serviciul medical efectuat la fiecare şedinţă şi costul acestora.

După întocmirea fişelor, pacienţilor li se înmânează o trimitere către un laborator de radiologie pentru efectuarea unei radiografii orto-pantomo-grafice.

Uzual OPG, foloseşte la identificarea structurilor osoase şi se pot depista o sumedenie de afecţiuni osoase, radiculare sau articulare.

Această radiografie este vitală şi indispensabilă pentru un tratament eficace şi serveşte ca element de comparaţie pentru şedinţele anuale de control stomatologic.

Consultatie stomatologica periodica

După completarea acestor fişe, pacientul este condus în sala de tratament unde medicul va stabili diagnosticul, planul de tratament şi costul acestora.
Orice tratament trebuie precedat de un consult atent. Stabilirea diagnosticului şi elaborarea unui tratament eficace se obţine doar printr-o colaborare strânsă între medic şi pacient.
Consultaţia clinică primară este mai apoi precedată de consultul de specialitate, radiografic, protetic, ortodonţic, etc.

Vedeti lista de preturi, sau contactati-ne pentru a stabili o consultatie gratuita.

Contact Clinica Impladent

    Sunt de acord cu Termenii, conditiile si Politica de Confidentialitate