Clinica TA de profesioniști!

Impladent implant dentar implant dentar bucuresti

Clinica Dentara Impladent

Clinica dentara Impladent este orientată către sănătatea dentară a pacienţilor săi, având servicii stomatologice personalizate pentru fiecare dintre ei. Echipa este formată din medici specialişti tineri, talentaţi cât şi din profesionişti cu experienţa vastă în domeniu.

Avem grijă de sănătatea dumneavoastră prin tratamentele care le oferim, cât şi prin masurile stricte de igienă şi sterilizare. Clinica Dentara Impladent deţine aparatură avansată pentru orice tip de intervenţie stomatologică.

Clinica Stomatologica cu dotări şi materiale la standarde europene

Igiena în clinica noastră este asigurată prin pardoseli din materiale speciale, antibacteriene şi antiseptice, cât şi prin tehnici moderne de sterlizare şi de pregătire a instrumentarului într-o cameră specială. Aparatele folosite la sterilizare sunt de ultimă generaţie, fiind asigurată de catre unul dintre liderii europeni din acest domeniu COMINOX – www.cominox.com

Dotările tehnice includ unituri dentare ANTHOS ce au o ergonomie de excepţie ceea ce oferă pacientului un confort sporit. Unit-urile dentare sunt dotate cu un sistem special de dezinfecţie, fltre biologice pentru alimentarea cu apă, apex locator cât şi camera intraorală ce permite o excelentă vizualizare a situaţiei clinice atât de către medicul dentist cât şi de către pacient – www.anthos.it/en/

Cel mai avansat sistem de albire a dinţilor, ZOOM2 se află în dotarea clinicii noastre, astfel încât în 45 minute poţi beneficia de o dantură strălucitoare, ce poate dura până la 5 ani.

Vedeti lista de preturi, sau ne puteti contacta pentru a stabili o consultatie gratuita – Clinica dentara Impladent

Testimoniale pacienti

În clinica de stomatologie IMPLADENT Bucuresti am reușit sa îmi fac o lucrare deosebită pe implanturi dentare. Dacă știam că este atât de usor cu siguranță veneam mult mai devreme. Vă mulțumesc!

IMPLADENT – o clinică dentară modernă în centrul Bucureștiului; profesioniști adevărați, locație deosebită.

La clinica stomatologică IMPLADENT București am reușit pentru prima dată să înțeleg ce înseamna tratamentul stomatologic fără durere și cu adevarat profesionist.

O clinica stomatologică cu adevarat “cool”; un mediu plăcut, modern, personalul foarte draguț și foarte important nu am simțit nicio durere. Bravo! Cu siguranță voi reveni cu plăcere!